Samenwerking

Toonaard

Karin Lombarts

Samenwerking

Soms vraagt een opdracht om samenwerking met andere professionals en als zelfstandige ondernemer wil ik graag betrokken zijn bij grotere trajecten en veranderopdrachten. Daarom heb ik me verbonden aan een aantal gerenommeerde organisatienetwerken.

Qidos staat voor Krachtige mensen, Verbindend leiderschap en Bewegende organisaties. Ik doe veel in-company opdrachten met Qidos. Speelse en op maat gemaakte trainingen, workshops en programma’s.

Topvrouw speciaal voor vrouwelijke professionals. Ik ben verbonden aan het FemaleTopSenior Programma waarbij vrouwen worden uitgenodigd zelf regie te nemen in het derde deel van hun carrière.

Suray trainingen. Samen met Bob Kuit van Suray trainingen verzorg ik de meerdaagse trainingen Dansend Leiderschap die indringend, respectvol en concreet zijn. Ook met de nodige humor en flair. Nadien maak je echt andere keuzes.

Organisatieluisteraars is een netwerk van mensen die samenwerken met gerenommeerde acteurs en muzikanten. Concreet werk ik nu voor een grote landelijke zorginstelling om teams uit te nodigen zelforganiserend te gaan samenwerken.

- durf je ware aard te tonen -

Toonaard

qidos-logo-groot
Suray trainingen

Neem vrijblijvend contact op via karinlombarts@toonaard.nl of bel 06 – 22 50 45 79

nobco-toonaard