Ervaringen

Toonaard

Karin Lombarts

Zij werden gecoached​

“Karin heeft me geholpen stuur te geven aan mijn gevoelens en gevoeligheden deze weer te ontdekken in de juiste context en proporties te plaatsen en te accepteren. Ik heb me volledig veilig gevoeld tijdens alle sessies die steeds op mijn behoefte afgestemd waren. Door dit hele traject ben ik milder naar mijzelf, mijn familie, de werkgever, leidinggevende, en mijn omgeving geworden. Ik ben blij en dankbaar dat je dit pad met mij gelopen hebt, dank je wel.”

“Dankjewel dat je m’n reisgenote wilde zijn!”

“Nog meer dank voor jouw begeleiding in mijn traject. Het heeft mij enorm geholpen in inzichten en ben er van overtuigd dat ik hiermee een blijvende verandering bewerkstellig bij mijzelf. Ik vond dat je een prachtige balans had tussen scherpte (reflectie/confrontatie) en warmte van jou als persoon. Dit gecombineerd met een mooie en flexibele mix aan gepaste werkvormen. Fijn en mooi om te ervaren; heel bijzonder!”

“Ik dacht dat ik me moest aanpassen aan mijn functie. Maar het blijkt dat ik moet zoeken naar een functie die bij mij past.”

“Het traject heeft mij verschillende inzichten gegeven dat uiteindelijk resulteerde in het woorden geven aan mijn zingeving en bijdrage. Hierdoor kan ik dichter bij mijn eigen ‘ik’ en energie blijven, wat voornamelijk voor mijn werksituatie nodig was en is.”

“Karin van Toonaard Zong mij uit het Landschap van Leegte naar mijn Spiegel van Stilte”

“Met een warm hart en uitermate doortastend recht op het doel af.”

“Je hebt me kennis laten maken met een ruimere werkelijkheid”.

“Ik leef meer naar mijn hart en intuïtie en geniet daarvan!”

“Heb net mijn coachingstraject bij Karin Lombarts afgerond. #topcoach Veel aan gehad. Ben zelfs iets aardiger geworden;-) #aanjezelfknutselen”

“Ik heb het zwaar met je gehad, maar ik ben dankbaar voor onze ontmoetingen. Je hebt me inzicht gegeven in bepaalde zaken, me naar binnen laten kijken, me laten ploeteren, zweten en huilen en me gewezen op mijn eigen kracht en moed. En die voel ik weer: ik voel me sterk en rustig. 
Dankjewel voor het vertrouwen, je geduld, adviezen, en geloof in mij; tot ziens!”

“Er was een goed gevoel van geborgenheid waarin onderwerpen in openheid besproken konden worden. Heb dingen durven vertellen die ik bij anderen na jaren nog niet zou durven te vertellen.  Heeft me heldere denkbeelden over mij zelf en hoe de buitenwacht tegen mij aankijkt gebracht. Ben er een beter mens door geworden met beter beeld van mezelf.”

“De sessies zijn voor mij op het juiste moment geweest vanwege mijn behoefte aan begeleiding en structuur maar verder heb ik nu alle vertrouwen in mezelf……”

“Mijn coachingsgesprekken hebben mij vooral aangezet tot nadenken.
Na dit bewustwordingsproces heb ik in een aantal zaken bewust gehandeld met de intentie dat dit uiteindelijk “normaal” wordt. “

“Ik ervaar  jouw manier van coaching als warm, zeer betrokken en scherp maar in goede balans op de situatie of mijn reacties op een of ander. Je weet me telkens weer te raken op een manier die mij duidelijk maakt waar het over gaat zonder te beschadigen.”

“Je kracht is dat je niet mechanisch coacht, maar organisch. Je durft te experimenteren tijdens de sessies met mij.”

- durf je ware aard te tonen -

Toonaard

Neem vrijblijvend contact op via karinlombarts@toonaard.nl of bel 06 – 22 50 45 79

nobco-toonaard