Zij Werden Gecoached


"Ik heb het zwaar met je gehad, maar ik ben dankbaar voor onze ontmoetingen. Je hebt me inzicht gegeven in bepaalde zaken, me naar binnen laten kijken, me laten ploeteren, zweten en huilen en me gewezen op mijn eigen kracht en moed. En die voel ik weer: ik voel me sterk en rustig.
Dankjewel voor het vertrouwen, je geduld, adviezen, en geloof in mij; tot ziens!"

Liefs,

Ellen


"Er was een goed gevoel van geborgenheid waarin onderwerpen in openheid besproken konden worden. Heb dingen durven vertellen die ik bij anderen na jaren nog niet zou durven te vertellen.  Heeft me heldere denkbeelden over mij zelf en hoe de buitenwacht tegen mij aankijkt gebracht. Ben er een beter mens door geworden met beter beeld van mezelf."

Jeroen


"De sessies zijn voor mij op het juiste moment geweest vanwege mijn behoefte aan begeleiding en structuur maar verder heb ik nu alle vertrouwen in mezelf……"

Carola


"Mijn coachingsgesprekken hebben mij vooral aangezet tot nadenken.
Na dit bewustwordingsproces heb ik in een aantal zaken bewust gehandeld met de intensie dat dit uiteindelijk “normaal” wordt. "

Mariska


"Ik ervaar  jouw manier van coaching als warm, zeer betrokken en scherp maar in goede balans op de situatie of mijn reacties op een of ander. Je weet me telkens weer te raken op een manier die mij duidelijk maakt waar het over gaat zonder te beschadigen."

Ruud


"Je kracht is dat je niet mechanisch coacht, maar organisch. Je durft te experimenteren tijdens de sessies met mij."

Pieter


"Karin heeft veel bij mij losgemaakt en ik ben mij bewust geworden dat ik nog lang niet uitgeleerd ben. Zij heeft mij geholpen een verdiepingsslag te maken in mijn persoonlijk functioneren."

Françoise