Over Mijzelf

Karin Lombarts Ik heb een belangrijk levensmotto en dat is ‘ik wil me altijd blijven verwonderen’. Deze nieuwsgierige drijfveer maakt dat ik op zoek blijf naar het nieuwe, het verrassende, het andere en waar nodig mét behoud van het goede, het bestaande en het vertrouwde. Ik ben oprecht geinteresseerd in mensen en zal daarvoor altijd ruimte maken.
Ik ben een fantasierijke en creatieve visionair, die voor de meeste mensen een bron van inspiratie is. Ik hou ervan om mensen in beweging te krijgen.

Als zeer ervaren coach sta ik als Senior Practinioner geregistreerd bij de Nobco en het CRKBO.

Mijn stijl is te definiëren als liefdevol, geduldig, confronterend en resultaatgericht. Ik breng positieve energie en ben in staat te inspireren en te motiveren op een samenbindende wijze.

Werkervaring heb ik opgedaan als:

Organisatieadviseur:

(Pentascope) met opdrachten bij diverse gemeentelijke en provinciale  organisaties, bibliotheken, wooncorporaties.

Trainer/coach:

Op het gebied van gedrag- en levensvraagstukken en tevens specifiek op het terrein van Het Nieuwe Werken.

Leidinggevende

Muziekschool van Delft (Vrije Akademie), Hoofd Communicatie (Gemeente Amersfoort) en Peoplemanager (Pentascope)

Adviseur:

Economische zaken (Gemeente Amersfoort)

Projectleider:

Task Force ‘Delft Kennisstad’ (Gemeente Delft)

Muziekdocente:

Na een conservatoriumopleiding ben ik orkestlid geweest en heb als dwarsfluitdocente les gegeven op diverse Brabantse Muziekscholen (Oss, Oosterhout, Zaltbommel).
Amethist

Ik woon samen met Jan Heutinck in Amersfoort en geniet elke dag van het leven. Ik hou ervan om lange avonden, onder het genot van een heerlijke maaltijd, door te brengen met intieme vrienden. Elke 2 jaar maak ik een verre reis om verschillende culturen te proeven en zo mijn verwondering te voeden. Lezen, leren, tuinieren en boetseren zijn absolute behoeften die ik met grote regelmaat voed.

Vrijblijvende intake

Graag nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.
06- 22 50 45 79